Att göra egen müsli
Jag tänkte dela med mig av hur jag gjorde min müsli igår. Jag brukar ofta köpa granola från Pauluns med Kakao och Hallon men efter att ha ätit den mycket det senaste kände jag att det var dags för lite förändring. Har gjort denna müsli tidigare och den har blivit uppskattad av vänner och bekanta och jag själv tycker att den är väldigt god!

Müsli
4dl havregryn (jag brukar blanda vanligt och fiberhavregryn)
1dl riven kokos
0,5dl solrosfrön
1dl honung
1msk varmt vatten
1msk kanel
torkad frukt, russin och nötter
Linfrön
Värm ugnen till 175 grader. Blanda havregryn, kokos och solrosfrön i en bunke.
Rör honung, kanel och varmt vatten i en skål och blanda det med havregrynen.
Fördela blandningen på ett bakplåtspapper och rosta i ugnen ca 15-20 min. Rör om efter halva tiden. Låt svalna.
Efter det har svalnat brukar jag lägga ner torkad frukt, russin, nötter och linfrön. Men det där bestämmer man ju själv vad man vill ha, finns säkert mycket annat gott man skulle kunna ha i!